företaget karriär tjänster & kvalitet kontakt

MILLCON VÄXER OCH BEHÖVER FLER DUKTIGA MEDARBETARE

Millcon gillar att tänka annorlunda. Därför arbetar vi utefter vårt koncept Millcon United. Med inspiration från lagidrott har vi skapat en arbetsmodell som engagerar och bidrar till att våra medarbetare mår bättre både i sitt arbete och privat. Målsättningen för företaget är tydlig – vi ska nå mästarklass. Vår modell bygger just nu på fyra steg. Se dem här nedanför.

Längst ned på sidan finner du vad vi rekryterar just nu. Även spontanansökningar inom andra områden är välkomna. Vi gör också rekryteringar via bemanningsföretag som annonseras på respektive bemanningsbolags hemsida eller via arbetsförmedlingen.

Du är en nyckelspelare i laget

Alla som får vara en del av Millcon United börjar sin karriär med en personlighetsanalys. Vi fokuserar på vad som är din S.O.L. (styrka, oanad potential och lyskraft). Detta för att finna vad som gör dig unik och viktig. Det är energiboost för dig och din första tid på nya jobbet.

Vi ska må bra genom träning, återhämtning och att äta rätt

Vi tränar på arbetstid två gånger i veckan. Alltifrån att besegra trappan på Kvarntorpshögen till att cykla omkring på MTB-lederna i närheten. Genom vårt appbaserade hälsoprogam utmanar vi varandra för att träna och att äta rätt

Vi ska veta hur vi når framgång genom en tydlig spelplan

Precis som i lagidrotter kan vi bara nå framgång genom att spelregler och spelplan är tydliga. Vi engagerar hela personalen i att utveckla företaget för att skapa en bättre, enklare och tydligare arbetsplats. Att vara med att påverka sin arbetsplats är en nyckel i att trivas och känna samhörighet.

Vi ska ta ansvar för varandra genom en vinnande kultur

All personal engageras i att diskutera vilka värderingar och kultur som företaget ska stå för. Idag präglas kulturen av ledorden teamspirit, ärlighet och förståelse. Vilka värdeord vi kommer präglas av i framtiden är det du som medarbetare som bestämmer

Maskinoperatör, nattskift helg

Vi söker dig som vill bygga samarbete och teamkänsla.

Truckförare, in- och utlastning

Vi söker dig som trivs att arbeta med högt tempo och med stort ansvarstagande.

Maskinoperatör, treskift

Välkommen till ett starkt team på en modern arbetsplats.